2006. április 30., vasárnap

Élőzene

Ezen a héten élőzenei programokkal tarkítottam a hétközi esti elfoglaltságaimat. Kedden a "CFOX Canadian Content Concert Series presents Damsel Fly with special guests" fedőnevű rendezvény keretében a Roxy Clubba látogattunk ahol az élőzene mellett pizzaszeleteket és egy ingyenpiát kaptunk a belépti díjért cserébe. Az előzenekar egész jó volt (Dasha), viszont a Demsel Fly eléggé átlépte az általam még elviselhető keménységet rockzene tekintetében. Egy pár sör után átballagtunk a Caprice Club-ba ami már egészen más vonalat képvisel. [...] Az utolsó előtti Seabus-szal jutottunk vissza.

Csütörtök este Morgan és férje Rob meghívására a tőlünk két utcával feljebb található autentikus mexikói étteremben vacsoráztunk. Végre megkóstolhattam a CHIMICHANGA nevű ételt, és Corona sört ittam hozzá.

Pénteken Toby kocsmájába mentünk, ahol Miss Jennifer Hershmann énekelt a koncertet egy Quesadilla egészítette ki amely remek választásnak bizonyult. Érdemes a linkre kattintani, ugyanis az énekes hölgynek remek hangja van. Félreértések elkerülése végett: a gitár mögött ruhát visel... :)

Nincsenek megjegyzések: