2007. december 9., vasárnap

summa

Két hetet kihagytam úgyhogy megyek visszafelé, mert az jó. Ma este prószát sütöttem. Pontosan így nézett ki, ahogy itt látszik Persze nem aludttejjel, hanem tejföllel kevertem be a reszelt krumplit, lisztet, két tojást adtam hozzá megsóztam, majd jól megsütöttem serpenyőbe. Ezután amolyan kreatív balatoni lángosos módjára, sütöttem ki csirkecsíkokat, és tejföllel a félbehajtott krumplipalacsintába pakoltam és jóízűen elfogyasztottam.
Most közel elégedetten és mozdulatlanul heverek a kanapén, a Patriots Tom Bradyvel az élén továbbra is veretlen. A Canucks büntetőkkel kapott ki Sidney Crosby csapatától a Pittsburgh Penguinstől, ezt a meccset egyébként a világ legjobb hokikapusa (Roberto Luongo) első találkozása volt a világ legjobb hokijátékosával. Mindkét közvetlen párharcukat - legnagyobb örömömre - a kapus nyerte :) (a hosszabbításban is volt egy rávezetéses büntető) A csapat egyébként második nyugaton (ezen belül első a Northwest divízióban), de ez nem nagyon jelent semmit, majd a rájátszás közeledtével lehet számolgatni :)
Pénteken reggel az évenkénti szokásos canstruction keretében éhes embereknek gyűjtöttünk összköznépileg konzervkajákat, melyeket egy építészeti vetélkedő kíséretében ajánlottuk fel. Képek hétfőn várhatók.
Közben itt volt hóesés, de már elmúlt.

1 megjegyzés:

tavaszfm írta...

Mi múlt héten sütöttünk prószát és fokhagymás tejföllel kentük meg, úgy is finom.
Egyébként állítólag tojás nem kell bele és a tejföl/kefír sem muszáj. Nem tudom úgy mi tartja össze, de valami biztos.