2007. december 15., szombat

Summárum

Péntek éjszaka van és mivel a hétvége zűrös lesz, most összeszedem magam és idepötyögöm magamat. Szokásos hétvégi lefáradásom kellemesebb lett, mint a korábbiak, mondjuk a múltheti nagyivászat után hajnali három magasságában a Denny's-ben elfogyasztott mindentbele rántotta - hash brown - juharszirupos palacsinta kombó után érzett részeg elégedettséggel nem vetekszik.
Illusztrációként idehivatkozom a burndown chart-ot, ez a kilencedik a sorban, legjobban az látszik rajta, hogy ezúttal sikerült befejeznünk a két hetes sprintre tervezett feladatokat. A scrum nagyon bejön, igaz csak ketten vagyunk a csapatban, de legalább az egyik legfontosabb dolgot sikerült érvényesítenünk: csak a saját feladatainkra kell fókuszálnunk, ami a mostani két hét sikerének a kulcsa lett.
A héten elszenvedtem eddigi legbosszantóbb pókervereségemet: Texas Hold'em kb 30 fős tournament 2 asztal maradt a miénk 6 fős, vakok 1500, 3000. Nagyvakként 2-4 suited a kezemben, előttem még 9000 zseton. Az osztó megad, a kisvak rövid, allin 2900-zal. Check. Flop: A24. Első beszélőként All-in megyek rövid gondolkodás után, mivel tudom, hogy az osztónál nincs ász - különben emelt volna preflop, legrosszabb esetben is runner-runner kell a legyőzésemhez... KIVÉVE, ha 6 3 offsuittal játszik valaki: ezesetben egy 5-ös kivégez. Nos ez történt. gyönyörű riverkill, ahogy a nagykönyvben megvan írva. Vasárnap még óvatosabb leszek.
Köszönöm köszönöm jól vagyok, borotvaélen táncolok...

Nincsenek megjegyzések: