2007. május 14., hétfő

haj vágás

Hosszas halogatás után pénteken este hazafelé menet rávettem magam, hogy rávegyek valakit, hogy kurtítson a hajamon. Nos a hazafelé sétálás egyre leszűkítette a választási lehetőségeimet, lévén hogy azon a 300 méteren ahol hazafelé sétálok egy szalon található, az egyik legforgalmasabb kereszteződés (W Georgia vs Burrard) sarkán kilátással a "térre". Persze viszonylag későn volt már, ezért nem fogadtak egyből, hanem betápláltak egy előjegyzést a csillivilli számítógépes rendszerükbe, másnap reggel fél tízre.
Másnap tehát annak rendje és módja szerint felkeltem kilenckor, zuhany és öltözés után még mindig 5 perccel idő élőtt érkeztem. Elsőként egy próbafülkébe kellett mennem, és a pulcsimat lecseréltem egy köntösre, amjd Kennyvel megbeszéltük, hogy milyen hajat szeretnék. Aztán Sheila vett "kezelésbe" és megmosta a hajamat, plusz némi masszírozást is végrehajtott. Ezután visszatértem Kenny-hez, aki addigra már előkészítette a művelethez szükséges ollókat meg csipeszeket :) Sheila hozott egy kávét, és megkezdődött a művelet, ami több, mint egy óra (!) után az alábbi végeredménybe torkollott:

Nos egy élmény volt, de azt hiszem sikerült a legjobb és egyben legdrágább helyet kiválasztanom :) (Többet nem írok hajvágós élményről, ígérem ;)

Nincsenek megjegyzések: