2008. március 2., vasárnap

szingapúr

Az úr szingapúr, Markkal - aki persze angol - a Soho-ban toltuk a 9-es pool-t, profi asztalon felemás szabályokkal, azért nem volt kocsmabiliárd, az ütéseket nem kellett bemondani. Volt malac bőven, röfögtek rendesen. Csak néhány jó szériám volt, nyerni csak 3-szor nyertem, sjana majdnem 10-et játszottunk. Hülye angolok, angol hülyék!
Minekutána a korábban talán már említett Gigi's melletti szingapúr étkezdében, lakmároztunk. Az ízvilág nagyon baráti volt, a talán a magyarkínaikaja volt hozzá legközelebb, az itteni renden kínai más filozófiát követ. Gyömbéres marhát és zöldbabos csirkát ettünk rizzsel, hatalmas adagok voltak, maradákot holnap Mark eszi ebédre :)
Tegnap egyébként majd' egy év után megvolt az első homárközeli élményem. a Libra Café nevű helyen találtuk magunkat szombat este Alex-szal sör és élőzene után kajtatva. Élőzene remek sztenderd jazz (gitár, bőgő, dob trió), kiszolgálás viszont förtelmesen lassú volt,a töltöttcsirkére és a közepesen átsütött steakemre majdnem egy órát vártunk. ennek tetejébe leöntöttem magam sörrel, amit szerencsére nem kellett kifizetnem. Viszont a hátsó falra eközben Kubrick 2001 Űrodüsszeiáját vetítették, hang nélkül. Most már muszáj lesz megnéznem rendesen is - sejj mennyi film van már a listámon...
holnapután egyéves forduló vagymiaszösz, assetudom örüljek-e neki.

Blogged with Flock

1 megjegyzés:

hullamtores írta...

Azt mi sem tudjuk, hogy örüljünk-e neki...