2008. március 29., szombat

fordul

Sikerült hosszabb szünetet tartanom, ez sokmindent jelent, és egyben azoknak az ellenkezőjét is, csak megfelelő szögből kell nézni. Ebből a szögből szép csendben minden feltűnés nélkül átcsusszantam az egyéves fordulómon. Az egyéves forduló munkahelyi évértekélst is jelentett, ami 4.5 volt az ötös skálán, mindenféle értelmetlen szempontok alapján :) Ellentétben az iskolával a 3-as jelentette a munkáját elvárásoknak megfelelően látta el. Az önértékelésemet Charles feljavította, így jött ki a magas átlag, ez két dolgot jelent: ők meg vannak velem elégedve, én pedig túlértékeltem az elvárásokat.
A fizetéselemés egyébként nem igazán ellensúlyozza a dollár a forinttal szembeni értéktelenedését.
Legutóbbi értékelésem óta voltak látogatóim, voltam én is látogatóban, vettem étkező-író-pókerasztalt, fejlődött a pókertudásom, visszatértek a itteni barátaim Szingapúrból illetve a dél-amerikai túráról. Napi ritmusom megmaradt, kávé, seabus, meló, ebéd, póker, vacsora, pihi. Hétvégén döglés esetleg italos-mulatozás.
A kilátások? egyelőre homályosak... Dönteni a maradásról sokkal nehezebb, mint a kiköltözésről volt. Ezen rágódom amióta visszajöttem a karácsonyi látogatásról. Rágódom tovább... folytatása következik.

Nincsenek megjegyzések: