2008. január 21., hétfő

egy hegyeset, két laposat...

... és egy csomag kavicsot is.
Kábé ilyen volt a hetem is, volt benne minden ami szokott:
Munkahelyi kihívások, avagy új harverre régi oprendszert telepíteni nem egy leányálom. Pláne, ha az linux, és a telepítés a lehető legautomatizáltabbnak kell lennie - négy gépen kvázi egyszerre. Sikerült leszorítanunk a jelenlétünket egy USB kulcs behelyezésére, és a gép fizikai újraindítására. Igaz ez két extra napunkba telt.
Esős napok, ami mindjárt hétfőn esernyővásárlásra kényszerített, így egy hatdolláros alsókategóriás ernyő boldogtalan tulajdonosa vagyok. A helyiek esernyőt, csak nagyon erős zuhogásnál használnak, a keményebb mag ilyenkor is kapucnihasználatra szorítkozik. A sétám a SeaBus-ig kb 40-50%-ban fedett járdán letudható, sőt ha nem kávéznék Marionál minden reggel, szumma 35 méteren keresztül kellene csak extra fedél a fejem fölé...
Ingyen kocsmai póker, hétfőnkedden, összehoztam egy harmadik helyet, igaz kialvatlanságomból adódóan elég figyelmetlenül és fegyelmezetlenül játszottam.
Mókás otthoni főzés most nem volt, de azért egy szépszelet előre pácolt karajt (nem mirelit!) kisütöttem magamnak, és a borzasztó formát hozó Canucks meccse alatt el is fogyasztottam némi rizzsel, amit továbbra sem tudok megbízhatóan jó minőségűre elkészíteni.
Jó hangulatú házipóker péntek este, győzelemmel megkoronázva, mintegy szponzorálva a ...
Szombat esti láz, Mark-kal vacsorázva előkészítve, rákészülve, majd a kellegákkal kiegészülve rettenetes elferdülésbe torkollva - képek sajnos készültek...
Önfeledt mulatozásunk közben,két sarokkal odébb egy utcán éppen leparkoló autóban lelőttek két embert, mint később kiderült, az egyikük nagyformátumú gengszter, még jó hogy ejfél után jöttünk ki csak az utcára.
Az egész hetet egy vasárnapi semmittevéssel NFL elődöntő nézéssel töltöttem, ahol a Patriots simán, a Giants pedig döcögve jutott a jövő vasárnapi Super Bowl-ba. Az utóbbi meccs hosszabbításában a Giants rugója szó szerint a Tampa Bay szurkolók arcára fagyasztotta a mosolyt, tekintve, hogy erős mínuszok voltak a pályán.
és este lett és reggel, és második hét.

Blogged with Flock

Nincsenek megjegyzések: