2007. március 10., szombat

elsőhét

Akkor következzen egy összefoglaló az első hétről. Visszafele megyek az időben mert így sokkal kuszább :) Szóval ma szombat van és már túl vagyok a reggelin és az ebéd helyett elfogyasztott virsli-bacon-rántottámon, és éppen a főiskolai kosárlabdabajnokság elődöntőit nézem a tévében, és pont arra gondoltam, hogy a jól felépített utánpótlással rendelkező országokban/sportágakban a "második vonal" ahogy mi előszeretettel nevezzük, az bizony nem a felnőtt "B" bajnokság, hanem az utánpótlás első vonala. Több okból is: egyrészt a fiatalok még ambíciózusak, fejlődnek, és végül ők kerülnek az első vonalba, azaz a fő bajnokságba. Ami még ma történt, hogy Kim ledumált nekem egy hétfői lakásmegtekintést a mai helyett, amit visszamondtak. Magáról a lakásról (illetve lakásokról) külön bejegyzésben írok majd. Pénteken este letudtam az ülökakocsmábanhokitnézek heti adagját, a Canucks most már majdnem biztosan bekerül a rájátszásba, és egyre jobban játszik. Ebédelni a Rusty Gullba mentünk, Yuri ismét elemében volt, most éppen az volt a fixa ideája, hogy a pincércsaj terhes és hogy megkérdezi, hogy tényleg az-e? ( A pincércsajnak ugyan van némi pocakja, de már tavaly decemberben is ugyanígy nézett ki ) Végül nem kérdezte meg, így kaját és sört is kaptunk ebédre :D
Csütörtökön bevásároltam.
Szerda délután elmentünk megnézni egy lakást, de balul sült el a dolog, részletek a lakáskereső bejegyzésben várhatók.
Kedden felsétáltam pókerozni ( http://www.worldpubpokertour.com/ ) egyelőre nem voltak meg a lapjaim, így jó játékkal is csak a döntő asztalig jutottam el. Megrökönyödésemre a pincérnő 2 hónap kihagyás után is emlékezett a nevemre, pedig tavaly is csak heti egyszer voltam játszani.
Hétfőn este kölcsönkaptam a Hondát, kalandos körülmények között ki is jutottam vele az épületből, ugyanis a titkárnő rutinosan levette a kulcsról a garázsnyitó bigyót, és jól elzárta a fiókjába. Persze erre csak otthon jöttem rá, mikor Boris kulcscsomóján se találtam a nyitót. Harvey végül feltörte a fiókot, és minden rendben ment!
Hétfőn reggel valamiféle munkaügyi központban kezdtem a napot, mázlim volt mert az irodával egy épületben található , így csak lesétáltam és kérvényeztem szociális biztosítási számot illetve kártyát, enélkül senki se dolgozhat széles e tartományban :).

Nincsenek megjegyzések: