2007. július 16., hétfő

hétvége

Na szépen túláltem a hétvégét, amit sikerült lustálkodással töltenem. Megnéztem például 3 U-20 negyeddöntőt a tvben. A legfurcsább az egészben a kommentárok, hihetetlen mennyi hülyeséget bírnak összehozni, egyáltalán nem viccesek, sőt még a focihoz se nagyon értenek. Például el voltak ragadtatva, hogy Chile 4-et rúgott a hosszabbítás második félidejében - mikor elég nyilvánvaló volt, hogy Nigéria egyenlíteni akar és ezért kinyílik, mint bicska a zsebben az otthoni buzihírek hallatán. (figyelem, átkötés)
a TV-n kívül - a blovagi tornának köszönhetően - még elolvastam rengeteg blogot. Majd mindenhol ment a vélemény-nyilvánítás (ezt így kell leírni?) Legszívesebben és mondanám a magamét, de sajna nem találkoztam-beszélgettem még egyetlen homoszexuálissal sem, úgyhogy nem is hiszem hogy nagyon kéne ezt erőltetnem. Mondjuk az extrém magamutogatást az utcán nem nagyon értem, de itt a Davie-n a múltkor hajnali háromkor szerintem az andrássy útnál nagyobb dózisban megkaptam a beavatást :)
Na hogy egy kis kulinár is legyen, mert már régen volt - lusta voltam elmosogatni. Szóval tegnap a The Keg Steakhouse & Bar étteremlánc legközelebbi egységében próbáltam elnyomni az éhségemet, eredetileg egy remek steak-et akartam enni és elindultam sétálni, hogy ha találok új helyet (nem mintha a Keg nem lenne új) akkor oda beülök. Nu végigsétáltam a Robsonon majd a Denmanon egészen az English Bay-ig, de semmi szimpatikusat nem találtam. Illetve az ukrán éttermet majd egyszer megszaktekintem. Szumma szummárum visszatroliztam és beültem a kegbe, és végigettem egy tisztességes menüt: francia hagymaleves, baconbe tekert steaket (Filet Mignon) krumplipürével (benne van a krumpli "héja" is) öblítéshez a Rickard's White búzasörét (ehhez vmiért narancsot adnak citrom helyett) fojtásnak pedig Brownie Sundae (brownie vaníliafagyi és tejszínhab) Életem eddigi legjobb steakje volt, jól belaktam :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

MInden egyes közösségnek kisebbségnek nációnak nevezd bárhogy megvannak a szokásai rítusai, amik valahonnan erednek, valamiből erednek. A futballszurkolók az arcukat hajukat festik be és indulókat énekelve vonulnak a stadionba (azt most ahgyjuk hogy ez nálunk összefonódik homofób és rasszista nézetekkel), a budapest parádén is felvonulnak és exrtém cuccokban mutogatják magukat heterok, bi, és homoszexuálisok, tartanak az emberek farsangi menetet, szilvszterkor vicces ruhákban az utcára vonulnak, stb. mindnek ugyanaz az értelme, ünnepelnek valamit,és ünneplik magukat.
Mindössze ennyi az értelme az "extrém magamutogatásnak".